Skip to main content

Mahai inguruan ospatzeko pentsatutako taldeentzako menuak

Bilbon esperientzia gastronomiko on bat bizi nahi baduzu, gure sukaldaritzaz gozatzera gonbidatzen zaitugu.
Edozein aitzakia ona da lagunik onenean taldeentzako menu berezietako bat partekatzeko.
Gure kartako plateren aukeraketa batekin egindako hiru menu, euskal sukaldaritza tradizionalaren sustraietan edaten duena, eguneratua eta beste kultura gastronomiko batzuetako zertzeladekin.
Aukeratu gehien gustatzen zaizuna eta gogoratu aldez aurretik erreserba egitea.

DIPUTACIÓN MENUA

Foie eta pistatxozko mousse kono txikiak aranezko marmeladarekin eta txokolatezko eta Idiazabal gaztako mousse kukurutxozko peta zetekin, tomate italiarra intxaur lurrarekin eta irasagar marmelada sagardoarekin.

Tuna & Mini Roll: Alakrana atun-tartarra, meloi osmotizatua Aperolekin, eskarola, Pirinioetako amuarrain-arrautzak, soja-airea eta tipula gorria, papaia-purea, laranja-esentzia, maiatz yakisoboa eta wasabi-maiatza.

Sasoiko barazkiak tempura asiatikoan, zimaur-busti zuria eta mojo gorri pikoia.

Bakailao konfitatua porru eta gurin misoan eta mousse zitriko panipurian.

Sekretu iberikoa tenperatura baxuan, sagar konpota eta laranja eta piperbeltz saltsa.

Lemon oina alderantziz, banilla izozkia eta kabiar gozoa lima kaffir.

Ardoak aukeran: Pomal Crianza D.O.Ca. Errioxa, Pomal Blanco D.O.Ca. Errioxa edo Pomal Rosado D.O.Ca. Errioxa.

52,00 €

BILBAO MENUA

Idi-carpaccio ketua sashimi estiloan, belarri-marmelada, kabiar beltza, maiatz wasabi eta tipula eta soja aireak.

Abakando-entsaladaz, koralezko gurinez eta Pirinioetako amuarrain-arrautzez betetako erroilu vietnamdarrak.

Txipiroi frijitu txipiroi kurruskariak barbakoa korearrean, baratxuri beltzezko alioliarekin eta spicy saltsarekin.

Alakrana atun-tatakia sesamoz enpanatua, berduratxoen kuskusa curry berdean eta maiatz yakisoboa.

12 orduko idia egosten Pomal ardo onduan, papaia-purearekin eta boilur zuri italiarraren olioarekin.

Madagaskarreko banilla kalabaza krema esne freskozko izozkiarekin eta kalabaza pipekin.

ArdoakAukeran: Pomal Crianza D.O.Ca. Errioxa, Pomal Blanco D.O.Ca. Errioxa edo Pomal Rosado D.O.Ca. Errioxa.

60,00 €

ZUREKIN MENUA

Bilbon egindako stracciatella stracciatella entsalada, raff tomatea, heldulekua, wonton frijitua eta fruitu lehor eta datilezko ozpina.

Bubba & Roll Mini: Maine estiloko roll klasikoa: ganboekin egina, kaffir limadun sagarra, karabineroaren maiatza, Panko kurruskaria eta laranja-esentzia.

Ozeano Bareko bieirak, meloi osmotizatuarekin Aperolen eta zilar izpiarekin.

Txipiroiak beteta eta erreta, piperra-ozpina, tipula-txutneya eta gotxujang eta baratxuri beltzaren emultsioa.

Txuletaren ijezketa 40 egunez bere goarnizioarekin heldutako behi simmentalaren harri hezurgabetuari.

Txokolate hatsa.

Ardoak aukeran: Pomal Crianza D.O.Ca. Errioxa, Pomal Blanco D.O.Ca. Errioxa edo Pomal Rosado D.O.Ca. Errioxa.

68,00 €

Taldeko menu horietako bakoitza mahai osoan zerbitzatzen da, gutxienez 8 pertsonarentzat.
Prezioa pertsonako – Dena barne
Erreserba gutxienez 48 ordurekin egin behar da. aldez aurretik
Ogia, ura eta BEZ barne