Skip to main content
Ongi etorri Zurekin jatetxera, non plater bakoitza nazioarteko zaporeekin bat egindako euskal sukaldaritzaren herentzia aberatsari omenaldia egiten zaion. Gure gutuna sormenaren eta modernitatearen paleta bat da, zapore oso ezagunak dituena eta harritzeko eta gozatzeko diseinatuta dagoena.
Mokokada eder batekin hasten gara, sarrera hotz eta beroen bidez partekatzeko, gure Rolls-ei bide emateko, zentzumenak pizten dituzten ehunduren eta zaporeen konbinazio zoragarri bat gure brioche ogiaren barruan.
Kartan ere eskaintzen ditugu gure haragiak, zehatz-mehatz aukeratuak, ezin hobeto prestatzen dira haien zaporea eta gure arrainak nabarmentzeko, Kantauri itsasoak bere altxorrik preziatuenak eskaintzen dizkigu, itsasoaren esentzia eta gure sukaldaritzaren sormena islatzen duten plater bihurtzen ditugunak.
Amaitu ezazu zure esperientzia postre sinfonia goxo batekin. Horiek amaiera ezin hobea dira aparteko otordu baterako, tradizionala eta garaikidea orekatuz.

SARRERA HOTZAK

Ezkur-beso iberikoa

19

ogi laberatu berria eta tomate-tartarra AOVErekin.

Idi-carpaccioa

16,50

Parmesano Reggiano, almendra txigortua eta laranja-esentzia.

Ceviche

18,50

Alakrana atunarena, albaka izozkiarekin.

<br>Zalloko antxoak eta bokartak<br>

16,50

Kantauri itsasokoak, Pirinioetako amuarrain-arrautzak eta soja-airea eta tipula.

Burrata entsalada

18

Bilbon egindako burrata, raff tomatea, heldulekua, wonton frijitua eta fruitu lehor eta datilezko ozpina.

Zallo hegaluze entsalada

17,50

Kantauri itsasoko hegaluze-takoak, tipula ozpindua, tomatea eta<br>erremolatxa.

Oilasko kurruskariaren entsalada

16,90

platano frijitua, cherry-ak, Parmesano Reggiano, gochujang maiatz pikante samarra<br>eta eztiaren emultsioa & ziapea.

BEZa barne duten prezioak.

HASIERA BEROAK

Penintsulako boletus onddoak

23

arrautza tenperatura baxuan, foie plantxan eta idi-demiglace.

Tortiglioni carbonara

16

Parmesanozko lauzak eta arrautza frijituaren gorringoa.

Olagarro

25

galiziakoa patataren parmentierrarekin.

Huelvako ganbak

26

plantxan.

Criollo

13,90

a la pomarola.

Maine estiloko mini-roll klasikoa (2 unitate)

11

ganboekin egina, karabineroaren maiatza, pankoaren karraskaria eta laranja-esentzia.

Idi-erroilu txikia (2 unitate)

12,50

idi gisatua ardo beltzean, duxelle de boletus edulis, foie plantxan, patata purea, anana<br>ozpinetan ondua eta boilur zuri italiarraren olioa.

Urdaiazpiko iberikoaren kroketak

11,50

etxean eginak, oso krematsuak.<br>

Txipiroi-kroketak

11,50

tintan, eskuz eginak.

Gyozas

12,50

papada iberikoa eta haragi-zukua.

Txipiroia frijitzea

16,50

txipiroiak beren garroekin, barbakoa korearra baratxuri beltzezko alioliarekin eta spicy saltsarekin.

BEZa barne duten prezioak.

ZUREKIN ROLLS

Bubba Roll

14,50

Maine estiloko roll klasikoa: ganboekin egina, karabineroaren maiatza, panko kurruskaria eta laranja-esentzia.

Italian & Roll 🍝

13,90

tortiglioni carbonara, parmesano-lauzak eta arrautza frijituaren gorringoa.

Cheese Roll

17,50

Bilbon egindako burrata, limoi eta albaka izozkia, ozpinetan ondutako fresak, 24 hilabeteko parmesano ondua, almendra txigortua eta mahaspasekin eta fruitu lehorrekin ondutako errukula.

Criollo & Roll 🌭

13,90

Hiru tenperaturatan prestatutako txorizo kreoloa, apetina-saltsa, etxeko tomate-marmelada, entsaladilla amerikarra ozpinetan eta baratxuri beltzezko ketchupa.<br>

Steak & Roll 🥩

18,50

Idi-steak tartarra bere aliño tradizionalarekin, erremolatxa-kabiarra, errukula, 24 hilabeteko parmesano ondua, liman ozpindutako tipula morea, Bourboneko tabaskoa eta krispetak.

Galician & Roll 🐙

19,50

Olagarroa busti berdean salteatuta, patata-krema piperrautsarekin eta holandar atsegina Zurekin.

Lobster Roll

30

abakando-lobsterra, Connecticuten estilokoa, une horretan koralezko gurinez, errukulaz, haritz-hostoz, karabinerozko maiatzez eta limoi-esentziaz prestatua.

Chicken Roll

14,50

Oilaskoaren mokadutxo karraskariak, mahaian zerbitzatutako gaztaren raclettea, guakamolea, fruitu lehorrez apaindutako eskarola, kaffir limazko perlak eta eztiaren eta ziapearen emultsioa.

Beef Roll

14,50

Pulled beef behi heldua, cheddar likidoa, patata lastoa, entsaladilla amerikarra eta sagar-barbakoa leuna.

Ox Roll

18

Idi gisatua Pomal ardo beltz onduan eta barazkiak su motelean, duxelle de boletus edulis, foie plantxan, patata-purea gurinarekin eta boilur zuri italiarraren olioa.

BEZa barne duten prezioak.

ARRAINAK

Txipiroiak

19

betegarriak eta erreak, piper ozpina, tipula chutneya eta gotxujang eta baratxuri beltzaren emultsioa.

Solomo gourmet de bacalao

19,50

al pil-pil con AOVE Arbequina.

Atuna Alakrana

21

sesamoz enpanatua, barazki-kuskuekin, 21 curry berdean eta maiatz yakisoboan.

BEZa barne duten prezioak.

HARAGIAK

Idi

18,50

12 orduko egosketa Viña Pomal ardo onduan, papaia purean eta boilur zuri italinaren olioan.

Entrecot.

24

Frisiar behiaren 40 eguneko heldutasuna, herrialdeko piper berdeak eta Parmentier patata.

Harriari hezurra kendutako txuletoia

58

Frisiar behiaren 40 eguneko heldutasuna, goarnizioarekin.

Sekretu iberikoa

18

tenperatura baxuan, sagar konpota eta laranja eta piperbeltz saltsa.

BEZa barne duten prezioak.

POSTREAK

Torrija

8,50

karamelatua, kirten-ziropea eta laranja-izozkia.

Gazta-tarta

8,50

fruitu gorriak eta gerezi izozkia, kakao-pipitekin.

Limoizko pastela

8

alderantziz, banillazko izozkia eta lima kaffirezko kabiar gozoa.

Txokolate kaliente hatsa

9

unean-unean egindako postre hau zerbitzatzeko, 10 minutu beharko ditugu.

BEZa barne duten prezioak.