Skip to main content

Zurekin lanean, mokadu bakoitzak istorio bat kontatzen du, plater bakoitza oroitzapen bat da.
Gastronomiarekiko dugun pasioa ezagutzera eta gozatzera gonbidatzen zaitugu.

Ongi etorri Zurekin jatetxera, non plater bakoitza nazioarteko zaporeekin bat egindako euskal sukaldaritzaren herentzia aberatsari omenaldia egiten zaion. Gure gutuna sormenaren eta modernitatearen paleta bat da, zapore oso ezagunak dituena eta harritzeko eta gozatzeko diseinatuta dagoena.
Mokokada eder batekin hasten gara, sarrera hotz eta beroen bidez partekatzeko, gure Rolls-ei bide emateko, zentzumenak pizten dituzten ehunduren eta zaporeen konbinazio zoragarri bat gure brioche ogiaren barruan.
Kartan ere eskaintzen ditugu gure haragiak, zehatz-mehatz aukeratuak, ezin hobeto prestatzen dira haien zaporea eta gure arrainak nabarmentzeko, Kantauri itsasoak bere altxorrik preziatuenak eskaintzen dizkigu, itsasoaren esentzia eta gure sukaldaritzaren sormena islatzen duten plater bihurtzen ditugunak.
Amaitu ezazu zure esperientzia postre sinfonia goxo batekin. Horiek amaiera ezin hobea dira aparteko otordu baterako, tradizionala eta garaikidea orekatuz.

ZUREKIN ROLLS

Bubba & Roll 🦐

14,50

Maine estiloko roll klasikoa: ganboekin egina, kaffir limadun sagarra, karabineroaren maiatza, Pankoren karraskaria eta laranja-esentzia.

Cheese & Roll 🧀

16,50

Bilbon egindako burrataren strakziatella, limoi eta albaka izozkia, marrubi ozpinduak, 24 hilabeteko parmesano ondua, almendra txigortua eta mahaspasekin eta fruitu lehorrekin ondutako errukula.

Tuna & Roll 🐟

18,50

Alakrana atun-tartarra, meloi osmotizatua aperolarekin, eskarola, Pirinioetako amuarrain-arrautzak, soja-airea eta tipula gorria, papaia-purea, laranja-esentzia, maiatza yakisoba eta maiatza wasabi.

Steak & Roll 🥩

16,50

steak idi-tartarra bere aliño tradizionalarekin, erremolatxa-kabiarra, errukula, 24 hilabeteko Parmesano ondua, liman ozpindutako tipula morea, Bourboneko tabaskoa eta krispetak.

Txipi & Roll 🦑

15,50

txipiroi tentakulu karraskariak barbakoa korearrean, wanton frijitua, shichimi togarashia, kirten-takoak, errukula eta jogurt eta ziztro saltsa.

Lobster & Roll 🦞

29,50

abakando-lobsterra, Connecticuten estilokoa, une horretan koralezko gurinez, errukulaz, haritz-hostoz, karabinerozko maiatzez eta limoi-esentziaz prestatua.

Chicken & Roll 🍗

14,90

oilasko mokadutxo karraskariak, mahaian zerbitzatutako gaztaren raclettea, guacamole, fruitu lehorrez apaindutako eskarola, kaffir limazko perlak eta ezti eta ziape emultsioa.

Beef & Roll 🐄

14,50

pulled beef, behi helduz egina, cheddar likidoa, patata lastoa, entsaladilla amerikarra eta sagar-barbakoa leuna.

Ox & Roll 🐂

18,50

idi gisatua Pomal ardo beltz onduan eta barazkiak su motelean, duxelle de boletus edulis, foie plantxan, patata-purea gurinarekin eta boilur zuri italiarraren olioa.

BEZa barne duten prezioak.

SARRERA HOTZAK

Vietnamgo erroiluak

16,90

abakando-entsaladiloz, koralezko gurinez eta Pirinioetako amuarrain-arrautzez beteak.

Abakando-entsalada

29,50

otarrainxkekin, Granny Smith sagarrarekin eta kaffir limazko perlekin eta Pirinioetako amuarrain-arrautzekin. (Banaka erabili 13,50 €).

Kono txikiak

11,00

foie-mousse eta pistatxoak aran-marmeladarekin eta txokolatezko eta Idiazabal gaztako mousse-kukurutxozko peta zetekin, tomate italiarra intxaurrekin eta irasagar-marmelada sagardoarekin.

Idi-carpaccioa

16,00

sashimi estiloko idi ketua, belarrietako marmelada, kabiar beltza, maiatz wasabia eta tipula eta soja aireak.

Ceviche

18,50

Alakrana atunarena, albaka izozkiarekin.

Strakciatella entsalada

16,50

stracciatella Bilbon egina, raff tomatea, heldulekua, wonton frijitua eta fruitu lehor eta datilezko ozpina.

BEZa barne duten prezioak.

HASIERA BEROAK

Capuccino

5,00

ezkur-urdaiazpiko iberikoaren salda, bere kurruskaria eta boletus edulis-en aparra. (Prezioa unitateko).

Urte-sasoiko barazkiak

14,50

tempura asiarrean, zimaur-busti zuria eta mojo gorri pikoia.

Gazta urdinaren dado krematsuak.

12,00

Roncari Blue frijitua, Petroni konfiturarekin eta irasagarrarekin.

Ganba gorriko shaomaia

6,00

kombu lurrunetan egosiak abakando-salda eta karabineroaren gainean, Pirinioetako amuarrain-arrautzekin. (Prezioa unitateko).

Txipiroia frijitzea

15,50

txipiroi garro karraskariak barbakoa korearrean baratxuri beltzezko alioliarekin eta spicy saltsarekin.

Pacifikoaren bieirak

14,50

meloi osmotizatuarekin Aperolen eta ziztro izpiarekin.

Behi-kaneloi soildua

14,90

kalabazina, pulled beef, erremolatxa-kabiarra eta chipotle-emultsioa.

BEZa barne duten prezioak.

ARRAINAK

Txipiroiak

19,00

betegarriak eta erreak, piper ozpina, tipula chutneya eta gotxujang eta baratxuri beltzaren emultsioa.

Bakailao

18,00

konfitatua porru eta gurin misoan eta mousse zitriko panipurian.

Alakranako atun tatakia

21,00

sesamoz enpanatua, barazki-kuskuekin, 21 curry berdean eta maiatz yakisoboan.

BEZa barne duten prezioak.

HARAGIAK

Idi

18,50

12 orduko egosketa Pomal ardo onduan, papaia purean eta boilur zuri italinaren olioan.

Txuleta-lingotea

28,00

Simmental behia, 40 egunez heldua, aran- eta soja-saltsarekin.

Txuleta harrira ijeztea

58,00

Simmental behiaren hezurgabetua, 40 egunez heldua, goarnizioarekin.

Sekretu iberikoa

17,00

tenperatura baxuan, sagar konpota eta laranja eta piperbeltz saltsa.

BEZa barne duten prezioak.

POSTREAK

Kalabaza krema

7,50

Madagaskarreko banilla esne freskozko izozkiarekin eta kalabaza-pipekin.

Limoizko pastela

8,00

alderantziz, banillazko izozkia eta lima kaffirezko kabiar gozoa.

Txokolate kaliente hatsa

9,00

unean-unean egindako postre hau zerbitzatzeko, 10 minutu beharko ditugu.

Sagar-sorbetea

7,50

sagar berdea, albaka freskoa eta txakolina.

Txipiroi sorbetea

7,50

tinta, cava, limoizko izozkia, menda eta albaka.

Laranja-sorbetea

7,50

Negroniren aparrarekin.

BEZa barne duten prezioak.