Skip to main content
Ongi etorri Zurekin jatetxera, non plater bakoitza nazioarteko zaporeekin bat egindako euskal sukaldaritzaren herentzia aberatsari omenaldia egiten zaion. Gure gutuna sormenaren eta modernitatearen paleta bat da, zapore oso ezagunak dituena eta harritzeko eta gozatzeko diseinatuta dagoena.
Mokokada eder batekin hasten gara, sarrera hotz eta beroen bidez partekatzeko, gure Rolls-ei bide emateko, zentzumenak pizten dituzten ehunduren eta zaporeen konbinazio zoragarri bat gure brioche ogiaren barruan.
Kartan ere eskaintzen ditugu gure haragiak, zehatz-mehatz aukeratuak, ezin hobeto prestatzen dira haien zaporea eta gure arrainak nabarmentzeko, Kantauri itsasoak bere altxorrik preziatuenak eskaintzen dizkigu, itsasoaren esentzia eta gure sukaldaritzaren sormena islatzen duten plater bihurtzen ditugunak.
Amaitu ezazu zure esperientzia postre sinfonia goxo batekin. Horiek amaiera ezin hobea dira aparteko otordu baterako, tradizionala eta garaikidea orekatuz.

SARRERA HOTZAK

Ezkur-beso iberikoa

18,00

ogi laberatu berria eta tomate-tartarra AOVErekin.

Idi-carpaccioa

16,50

Parmesano Reggiano, almendra txigortua eta laranja-esentzia.

Ceviche

18,50

Alakrana atunarena, albaka izozkiarekin.

<br>Zalloko antxoak eta bokartak<br>

16,50

Kantauri itsasokoak, Pirinioetako amuarrain-arrautzak eta soja-airea eta tipula.

Strakciatella entsalada

16,50

stracciatella Bilbon egina, Raff tomatea, heldulekua, wonton frijitua eta fruitu lehor eta datilezko ozpina.

Zallo hegaluze entsalada

17,50

Kantauri itsasoko hegaluze-takoak, tipula ozpindua, tomatea eta erremolatxa.<br>

Oilasko kurruskariaren entsalada

16,50

platano frijitua, cherry-ak, Parmesano Reggiano, Gochujang maiatz pikante samarra<br>eta eztiaren emultsioa & ziapea.<br>

BEZa barne duten prezioak.

HASIERA BEROAK

Penintsulako boletus onddoak

22,50

arrautza tenperatura baxuan, foie plantxan eta idi-demiglace.

Olagarro

24,50

galiziakoa patataren parmentierrarekin.

Ganbak<br>

24,50

Huelvatik plantxara.

Pacifikoaren bieirak

14,90

meloi osmotizatuarekin Aperolen eta ziztro izpiarekin.

Maine estiloko mini-roll klasikoa (2 unitate)

11,00

ganboekin egina, karabineroaren maiatza, pankoaren karraskaria eta laranja-esentzia.

Idi-erroilu txikia (2 unitate)

12,50

<br>Idi gisatua ardo beltzean, duxelle de boletus edulis, foie plantxan, patata purea, anana<br>ozpinetan ondua eta boilur zuri italiarraren olioa.

Urdaiazpiko iberikoaren kroketak

11,50

etxean eginak, oso krematsuak.<br>

Txipiroi-kroketak

11,50

tintan, eskuz eginak.

Gyozas

12,50

papada iberikoa eta haragi-zukua.

Txipiroia frijitzea

15,50

txipiroiak beren garroekin, barbakoa korearra baratxuri beltzezko alioliarekin eta spicy saltsarekin.

BEZa barne duten prezioak.

ZUREKIN ROLLS

Bubba Roll

14,50

Maine estiloko roll klasikoa: ganboekin egina, kaffir limadun sagarra, karabineroaren maiatza, Pankoren karraskaria eta laranja-esentzia.

Cheese Roll

16,50

Bilbon egindako burrataren strakziatella, limoi eta albaka izozkia, marrubi ozpinduak, 24 hilabeteko parmesano ondua, almendra txigortua eta mahaspasekin eta fruitu lehorrekin ondutako errukula.

Tuna Roll

18,50

Alakrana atun-tartarra, meloi osmotizatua aperolarekin, eskarola, Pirinioetako amuarrain-arrautzak, soja-airea eta tipula gorria, papaia-purea, laranja-esentzia, maiatza yakisoba eta maiatza wasabi.

Steak Roll

16,50

steak idi-tartarra bere aliño tradizionalarekin, erremolatxa-kabiarra, errukula, 24 hilabeteko Parmesano ondua, liman ozpindutako tipula morea, Bourboneko tabaskoa eta krispetak.

Txipi & Roll 🦑

15,50

txipiroi tentakulu karraskariak barbakoa korearrean, wanton frijitua, shichimi togarashia, kirten-takoak, errukula eta jogurt eta ziztro saltsa.

Lobster Roll

29,50

abakando-lobsterra, Connecticuten estilokoa, une horretan koralezko gurinez, errukulaz, haritz-hostoz, karabinerozko maiatzez eta limoi-esentziaz prestatua.

Chicken Roll

14,90

oilasko mokadutxo karraskariak, mahaian zerbitzatutako gaztaren raclettea, guacamole, fruitu lehorrez apaindutako eskarola, kaffir limazko perlak eta ezti eta ziape emultsioa.

Beef Roll

14,50

pulled beef, behi helduz egina, cheddar likidoa, patata lastoa, entsaladilla amerikarra eta sagar-barbakoa leuna.

Ox Roll

18,50

idi gisatua Pomal ardo beltz onduan eta barazkiak su motelean, duxelle de boletus edulis, foie plantxan, patata-purea gurinarekin eta boilur zuri italiarraren olioa.

BEZa barne duten prezioak.

ARRAINAK

Txipiroiak

19,00

betegarriak eta erreak, piper ozpina, tipula chutneya eta Gotxujang eta baratxuri beltzaren emultsioa.

Solomo gourmet de bacalao

19,50

al pil-pil con AOVE Arbequina.

Atuna Alakrana

21,00

sesamoz enpanatua, barazki-kuskuekin, 21 curry berdean eta maiatz yakisoboan.

BEZa barne duten prezioak.

HARAGIAK

Idi

18,50

12 orduko egosketa Viña Pomal ardo onduan, papaia purean eta boilur zuri italinaren olioan.

Entrecot.

24,00

Frisiar behiaren 40 eguneko heldutasuna, herrialdeko piper berdeak eta Parmentier patata.

Harriari hezurra kendutako txuletoia

58,00

Frisiar behiaren 40 eguneko heldutasuna, goarnizioarekin.

Sekretu iberikoa

18,00

tenperatura baxuan, sagar konpota eta laranja eta piperbeltz saltsa.

BEZa barne duten prezioak.

POSTREAK

Torrija

8,50

karamelatua, kirten-ziropea eta laranja-izozkia.

Gazta-tarta

8,50

fruitu gorriak eta gerezi izozkia, kakao-pipitekin.

Limoizko pastela

8,00

alderantziz, banillazko izozkia eta lima kaffirezko kabiar gozoa.

Txokolate kaliente hatsa

9,00

unean-unean egindako postre hau zerbitzatzeko, 10 minutu beharko ditugu.

BEZa barne duten prezioak.