Skip to main content

Pintxo moderno eta klasikoak eguneko edozein ordutan

Gure pintxo-barra beti dago tentazioz beteta eguneko edozein ordutan, sukaldea zabalik baitugu egun osoan zehar. Pintxoak etengabe berritzen dira, beren esentzia osoarekin dastatu ahal izan ditzazun. Gainera, konbentzio azkarreko Merrychef labe berezi bat dugu, puntu ezin hobean goza ditzazun.
Ohartarazi nahi dizugu oso zaila izango dela hainbeste pintxoren artean aukeratzea. Denek konkistatzen zaituzte lehen begiratuan.

Txangurru gratinatua

Txangurru pozez betetako pintxoa gozagarria da, testura krematsua eta marisko fresko gozoaren zapore bizia duelako.

Bakailaoa pil-pilean

Euskal sukaldaritzaren klasiko bat miniaturazko bertsioan. Baratxuri txip kurruskariekin eta oliba beltzen lurrarekin.

Zankarra ardo beltzarekin

Pintxo formatuko gisatu tradizionala. Sukaldearen zapore nahastezina su motelean, mimo handiz.

Gazta-kroketa krematsua

Kurruskaria eta oso krematsua, zure ahosabaian eztanda egiten duen gazta-zaporeko ponpa. Gazta-kremarekin eta fruitu gorrien ukituarekin.

Burger txikia

Gure haragi blend plantxan, bere puntuan, letxuga, tipula ozpindua eta Cheddar saltsa ukitu batekin.

Ahuntz-erruloa fruitu gorriekin

Ahuntz-gaztaren zapore bizia, tomate-xafla batekin eta fruta tropikalen ukitu txiki batekin.

Amama-bolak saltsan

Amamen sukaldearen zapore nahastezina. Samurrak eta mamitsuak, etengabe igurztera behartzen zaituen saltsa batekin.

Bakailao konfitatua piperrekin

Bakailao-solomo konfitatua tenperatura baxuan lauzak ireki arte eta piper erreekin lagunduta.

Izokina ahuakatearekin

Gure izokin ketuarekin estalitako ahuakate-laminak, gazta-kremarekin eta oliba beltzen hautsarekin.

Patata-tortilla

Ezinbestekoa, patata konfitatua, arrautza lanperoak eta gatzatua bere puntu ezin hobean, bere zapore guztiarekin goza dezazun.

Gildak

Euskadiko edozein tabernatako barran falta ez den klasiko bat. Piperrak, antxoa edo bokarta on bat eta olibak.

Brie gazta karamelatua

Brie gazta krematsu eta bizia, karamelizatua, tomate birrinduarekin, basa-frutekin eta menda ukitu batekin.