Eguneko menu bat dastatzera gonbidatzen zaitugu, gure sukaldariak prestatutako plater sorta batez osatua. Lau sarrera berritzaile dituzte, tradizioa eta modernitatea uztartzen dituzten lau plater nagusirekin batera. Amaitzeko, gure etxeko hiru postreek liluratuko zaituzte, bakoitza sukaldariaren ukitu bakarrarekin. Zurekin programan hilero abentura gastronomiko berri bat proposatzen dizugu.
LEHENAK (aukeran)
Oilasko kurruskariaren entsalada Gochuyang saltsarekin eta eztiarekin & ziapearekin.
Pasta barraskiloa gratinean, ganboiarekin.
Kalabaza krema laranjarekin eta wonton kurruskaria.
Onddo-nahaskia, urdaiazpiko iberikoaren txirbilekin eta olio trufatuarekin.
BIGARRENAK (aukeran)
Txipiroi entipulatuak.
Bakailao ajoarrieroaren solomo gourmet-a.
Sekretu iberikoa plantxan laranja saltsarekin.
Idi takoa saltsan patata kremarekin.
POSTREAK (aukeran)
Fruta tropikaleko mazedonia.
Gazta-tarta fruitu gorriekin.
Limoizko muselina txokolatearekin.
Goxua karamelatua.
20,90 €